Lyd skaber balance ved at højne og optimere vibrationerne i kroppen.

 

Lydhealing er en terapi, hvor jeg lytter ind i din krops energifelt og min stemme respondere på det jeg opfanger. Alt levende har et energetisk felt af vibrationer. Vi opfatter oftest dette uden at tænke over det.

Der er forskel på kroppens svingninger alt efter, hvor vi mærker ind. De fleste af os er nok efterhånden enige om at alt er energi og alt består af molekyler som er sammensat på forskellig måde.

Kroppens organer fungere på forskellig frekvenser så de vil blive påvirket af de vibrationer vi er omgivet af og således også af de tanker vi tænker.

Ved lydhealing frembringer jeg lyde med en bestemt vibration som invitere kroppens vibration til at forandre sig. Jeg ved ikke hvilke vibrationer der er brug for, det overlader jeg til kroppens naturlige intelligens af føle ind og fortælle mig.

Lydhealing er en behandling, hvor du ligger og modtager lydene fra mig. I sagens natur vil det være muligt at forandre og forbedre stort set alle ubalancer i krop og psyke.

En dynamisk form af lydhealing er i de tilfælde, hvor du selv er kropslig engageret. Ved hjælp af dans, bevægelse eller visuel guidning, kommer du ind i din krops energistruktur og du inviteres til selv at frembringe den lyd der er nødvendig for at din egen krop kan begynde en helingsproces.

  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om dit behov.

Pris pr behandling er kr. 750 og varer omkring 90 min

 

button (18)