Vi er alle forskellige og vi skal derfor mødes på forskellig vis.

Det handler om at tage udgangspunkt i din verden og den virkelighed der er din. Derfor er det vigtigt for mig at møde dig lige dér, for at du får det optimale udbytte.

Den Taoistiske filosofi er mit fundament. Det er ikke en religion, men en måde at være i verden på, som ser mennesket som en del af naturen, hvor det er vigtigt at have en god forbindelse til jorden for at kunne stå godt i livet. Kvaliteterne i elementerne omkring os er også i os, i alle celler og påvirker vores hverdag. Vores organer er hjemsted for alle de følelser vi oplever og alle muskler, sanser og alle dele af kroppen er forbundet med dem.

Når vi oplever stress og følelsesmæssige udfordringer skyldes det spændinger i vores system som ikke forsvinder uden at vi gør en aktiv indsats. Det handler om balance. Når energien ikke flyder fordi den er bundet et bestemt sted i kroppen lider andre dele / organer og ubalancer opstår.

Jeg har gennem de sidste år været på adskillige uddannelser og workshops og fundet at det bedste resultat fås der, hvor jeg lader mig guide af min clairvoyance og blander f.eks Organmassage, Lyd, Healing og Familieopstilling. Hver session er forskellig, da vi alle har noget forskelligt med i bagagen.

 

 

 

 

 

tromme