Tao betyder vejen. Ikke som en religion, men som en kinesisk filosofi og som en måde at leve på i harmoni med naturens kræfter.  Det er helt essentielt at have en god forbindelse til jorden vi står og går på, for uden den, er vi som træer uden rødder.

På denne workshop vil du lære nogle praktiske værktøjer til at finde balancen i dit liv. Din egen TAO. Vi vil arbejde med vores holdning og opbygge en større styrke så der kommer et bedre flow i kroppens energier og vores bevidsthed kommer i kontakt med de kvaliteter vi finder i naturens elementer.

Du vil lære nogle øvelser som indeholder lyd og bevægelse som har en positiv indflydelse på organerne og deres indbyrdes balance og som i sidste ende bestemmer vores samlede velbefindende.

Med meditationer kan vi påvirke sindets evne til at skabe stilhed i vore tanker og dermed får vi adgang til ressourcer som vi målrettet kan bruge til at skabe et liv med overblik, harmoni og vi kan dermed nemmere udleve vores fulde potentiale. Micro Cosmic Orbit og Ovarian/testical Breathing er et par meditative øvelser som vi vil arbejde med.

Denne workshop er en introduktion til Universal Healing Tao´s Basic Alchemy udviklet af Mantak Chia.
Er der interesse for det, er det muligt at følge et forløb som afholdes en hverdagsaften hver tredje uge.

Indhold bl.a

Basic Ironshirt
6 Healing Sounds
5 Animals
Ovarian og testicals breathing/cleaning
Microcosmic orbit